Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi denuncia que el Consell «protegeix» les polítiques del Govern en contra dels municipis

14399

El grup d’El Pi ha denunciat que el Consell de Mallorca «protegeix» les polítiques del Govern en detriment de les necessitats que tenen els diferents municipis de les Illes. «Així s’ha evidenciat aquest dimecres durant el plenari del CIM, on l’equip de govern ha rebutjat la moció d'El Pi on es demanava que la meitat dels fons recaptats per l’impost turístic es reinvertís directament a les zones d’on provenen els recursos».

Els consellers d’El Pi consideren que el Pla anual d'impuls del turisme sostenible per al període 2017 ha tornat a endurir les condicions de participació dels municipis en el procés de selecció de projectes susceptibles de ser executats amb càrrec al fons per afavorir el turisme sostenible. «Amb tota probabilitat, per segon any consecutiu, tornaran a deixar fora d’adjudicació la major part dels projectes impulsats des dels diferents municipis de Mallorca». El portaveu d'El Pi al Consell, Toni Pastor, ha demanat a l’equip de govern que doni suport a les propostes que provenguin dels municipis a través de la FELIB i que es fixi un percentatge fix de repartiment de l’impost.

Pastor ha criticat que el govern d’esquerres del Consell de Mallorca «hagi rebutjat la moció i no s’hagi compromès a res i només hagi fet política d’aparador».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.