Setmanari d'informació local - 138 anys

Accepten la proposta de canviar el nom del Palma Arena

14337

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha convocat aquest dilluns el segon ple d'aquest any de l'Assemblea Balear de l'Esport (ABE), en el qual, entre altres assumptes, s'ha aprovat la proposta de canvi del nom del velòdrom Palma Arena.

Així, aquesta proposta s'haurà de presentar a la Junta Rectora del Consorci Palma Arena, i, si ho aprova, a partir de llavors s'obrirà un procés participatiu per triar el nou nom per a la infraestructura, el qual haurà de ser ratificat en el proper ple de l'ABE.

La presidenta de l'ABE, la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, acompanyada del vicepresident, el director general d'Esports i Joventut, Carles Gonyalons, han presidit el ple, on han participat uns 50 representants del món esportiu de les Balears.

A més, en el plenari, s'han aprovat les candidatures dels premis Esports IB que, per primera vegada, el Govern convoca. Així, s'han aprovat les candidatures a les 12 categories de distincions i les sis mencions dels premis Esports IB, que eleva la Junta Directiva de l'ABE a proposta de la comissió sectorial, i que es lliuraran a la gala el proper 22 de desembre.

Les candidatures aprovades en les següents categories són:
Posam Valors a l'Esport, Promesa masculina, Promesa femenina, Millor esportista femenina, Millor esportista masculí, Millor esportista d'esport adaptat masculí, Millor esportista d'esport adaptat femení, Millor equip femení, Millor equip masculí, Millor tècnic, Millor tècnica i Premi honorífic.

El Ple també ha aprovat per unanimitat, a proposta de la Comissió Esport i Dona, la proposta d'adhesió per part de tot el sector esportiu de les Balears al manifest en contra de les violències masclistes de la campanya d'IB-Dona i que es farà visible en un acte públic el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el 25 de novembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.