Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Menorca: «Casado deixa el Govern espanyol a l'altura del franquisme»

14311

Més per Menorca considera que les declaracions de Casado deixen el Govern espanyol «al nivell del franquisme». Així ha condemnat MÉS per Menorca aquest dilluns les declaracions del vice-secretari de comunicació del PP, Pablo Casado, qui ha amenaçat el president Carles Puigdemont d’acabar com Lluís Companys si demà dimarts es declara la independència de Catalunya.

Concretament, Casado ha dit: «La història no s’ha de repetir. Esperem que demà no es declari la independència perquè potser qui la declari acabarà com qui la va declarar fa vuitanta-tres anys». El diputat del Parlament de les Illes Balears Nel Martí ha afirmat: «Que un portaveu del PP amenaci Puigdemont d’acabar com Companys ens dóna a entendre que el Govern espanyol està disposat a usar les mateixes eines de la Dictadura davant d’una decisió presa democràticament pel poble català».

En aquest sentit, Martí ha lamentat que Casado hagi posat l’Estat espanyol al mateix nivell de la dictadura franquista. Martí creu que Casado, «o bé desconeix la història de Catalunya, incomprensió greu que denota d’on venen els problemes d’Espanya amb el Principat», o bé, «si la coneix, és encara més greu» perquè «Companys va ser elegit democràticament i va ser torturat i afusellat pel franquisme».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.