Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP votarà en contra de limitar el mandat dels presidents dels Consells i del Govern

14289

La portaveu del Grup Parlamentari Popular, Margalida Prohens, ha anunciat que la seva formació no donarà suport a la proposta de Ciudadanos de limitar el mandat de la presidència de les Balears durant un màxim de vuit anys perquè, segons ha explicat, hi ha dubtes legals per a la seva aplicació i perquè aquesta fórmula «no significa que hi hagi més o menys regeneració en la vida política».

«No és positiu introduir per mandat imperatiu, per llei la limitació de mandats», ha insistit Prohens, qui ha incidit que en un «sistema democràtic, basat en la sobirania popular, com és el nostre, qui posa i treu als presidents són els votants el dia de les eleccions».

En roda de premsa, la portaveu popular ha apuntat que és moment «de ser seriosos i de no plantejar propostes que només serveixen per fer demagògia de regeneració, quan després la realitat és una altra».

Amb tot, Prohens ha insistit que estam en un sistema parlamentari, de manera que, si es limita el mandat dels presidents, «també s'està limitant el propi sistema parlamentari». En aquest sentit, ha afegit que no hi ha cap país europeu que existeix aquesta limitació de mandats de presidents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.