Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi vol ampliar la implantació del partit a les Illes

El Consell General ha donat suport a donar «una solució política» al conflicte amb Catalunya

14261
Imatge del Consell General d’El Pi celebrat aquest dissabte. | El Pi

El Consell General d’El Pi s’ha fixat aquest dissabte com a objectiu incrementar la seva presència i implantació a les Illes Balears amb la renovació dels comitès municipals, que es produiran en el termini dels pròxims 6 mesos.

Com ha explicat Jaume Font, president d’El Pi, «la intenció és incrementar encara més les candidatures municipals que la formació va presentar a les darreres eleccions de 2015».

La reunió del màxim òrgan de la formació entre congressos ha servit per preparar i coordinar l’actuació política dels pròxims mesos.

En aquest sentit, segons ha explicat el partit,  s’ha obert, mitjançant les diferents sectorials, un espai de pensament per tal d’obtenir propostes de millora i diversificació real de l’activitat econòmica de la comunitat que no estiguin centrades exclusivament en el turisme.

Temes destacats

El Pi ha fet un repàs a les actuacions que s’han dut a terme fins ara en temes com la necessària regulació dels cotxes de lloguer i el tot inclòs, o la defensa del món rural i la lluita decidida contra la Xylella.

Sobre el tema de Catalunya, ha quedat reflectida «la necessitat de resoldre aquest problema polític per la via política i del diàleg». També s’ha anunciat la presentació d’un bon grapat d’esmenes a dos dels futurs projectes legislatius del Govern: les lleis d’Urbanisme i d’Habitatge. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.