Setmanari d'informació local - 138 anys

Concurs fotogràfic sobre la Serra de Tramuntana

14257
Imatge de presentació del concurs fotogràfic sobre la Serra de Tramuntana. | dBalears

El consorci de la Serra de Tramuntana Patrimoni Cultural, juntament amb l'Associació de Fotògrafs de Naturalesa de les Illes, han organitzat el primer concurs de fotografia de la Serra, el qual premiarà les millors imatges en diverses categories. També es farà una mostra fotogràfica que tindrà lloc el proper 13 d'octubre en la finca pública de Raixa.

L'objectiu d'aquest concurs és reflectir «un escenari que ha aconseguit un paisatge modelat per l'ésser humà, productiu, sostenible i al mateix temps d'incalculable valor estètic i cultural», segons ha explicat el Consorci.

Diverses categories

Així, les imatges, presentades prèviament de l'1 al 15 de setembre, entraran en cinc categories diferents que recullen cadascuna d'elles, una temàtica i una perspectiva diferent de la Serra de Tramuntana: el món de l'aigua, el món del camp, l’arquitectura de la Serra, l'obra civil, i la gent.

Finalment, per a cadascuna d'elles hi haurà tres premis per valor de 300 euros i un primer premi que reportarà al fotògraf guanyador 1.000 euros, a més d'aparèixer en l'exposició amb totes les fotos premiades segons el rigor d'un jurat format per professionals de la matèria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.