Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern impulsa el 'turisme d'interior' amb una campanya per a l'hivern

14213
dav

El Govern, a través de Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme, ha presentat aquest dimecres una nova campanya turística. Concretament, es tracta d'una campanya publicitària d'impuls al «turisme interior» per «potenciar la temporada d'hivern». Segons ha indicat la Conselleria, la campanya es realitza de forma conjunta entre l'Agència de Turisme de Balears (ATB) i la Mancomunitat del Pla de Mallorca.

El vicepresident, Biel Barceló, ha destacat que promoure el turisme interior «té molts efectes positius perquè és més sostenible, evita grans desplaçaments, dóna suport a l'economia local i ajuda a conèixer la nostra terra», entre altres. Així mateix, el conseller de Turisme ha explicat que durant la primera reunió amb els batles del Pla de Mallorca el Govern es va comprometre «a ajudar, a desenvolupar productes turístics i a atreure, d'aquesta manera, a més visitants a aquesta zona de l'interior de Mallorca».

Per la seva banda, la presidenta de la Mancomunitat del Pla, Joana Maria Pascual, ha expressat la voluntat de posar la Mancomunitat en el mapa i promocionar el turisme en el Pla «on tradicionalment no ha estat una destinació turística». «El Pla ofereix productes turístics basats en l'autenticitat i singularitat cultural», ha dit Pascual, qui ha anunciat que s'ha creat una imatge pròpia recentment, amb un nou logo i un nou reglament on es podran adherir tots els comerços que vulguin vendre la marca Pla de Mallorca.

Sota el lema 'Un Pla per descobrir' i el hastag #comacanostraenlloc es pretén convidar els residents a redescobrir les illes durant els mesos d'hivern. Per a això, cada cap de setmana dos pobles del Pla donaran a conèixer la seva oferta d'activitats que inclou visites, tallers o gastronomia.

Al web de la campanya, es pot trobar el calendari dels set caps de setmana en els quals hi ha des de fires com la Festa del Botifarró del municipi de Sant Joan els dies 7 i 8 d'octubre o la Fira de Tardor d'Algaida el 14 d'octubre, fins a la promoció de rutes de naturalesa, culturals i patrimonials.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.