Setmanari d'informació local - 138 anys

Mohamed Harrak, acusat de terrorista, explica la seva col·laboració amb la Guàrdia Civil

14207

Mohamed Harrak al Loutah, el 'presumpte' gihadista de Son Gotleu acusat d'integració en organització terrorista i d'intentar planejar un atemptat a l'Estat espanyol, ha assegurat aquest dijous durant el judici a l'Audiència Nacional espanyola que no és membre de l'Estat Islàmic i que, per contra, col·laborava amb el Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) i la Guàrdia Civil.

Segons ha explicat el jove, col·laborava amb la Guàrdia Civil per obtenir informació de «radicals». En la declaració, ha assegurat que creava perfils falsos per fer amistat amb gent que ja estava «radicalitzada», concretament amb «captadors» a l'Estat espanyol que volguessin enviar combatents a Síria i a l'Iraq.

L'acusat, que s'enfronta a una petició de la Fiscalia de deu anys de presó, ha esmentat que el seu contacte en el servei secret era una persona que es feia anomenar Ángel i que va mantenir diverses converses telefòniques amb ell.

Volia allistar-se a l'exèrcit espanyol

A la qüestió de si s'ha 'ensinistrat' per integrar-se a l'Estat Islàmic, ha respost que «tot el contrari», ja que el que ha pensat alguna vegada és allistar-se a les Forces Armades «per combatre al DAESH».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.