Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimem comparteix la posició d'altres patronals que defensen un referèndum pactat

14205

El president de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem), Jordi Mora, ha dit que la seva posició és compartida «amb altres patronals de la petita i mitjana empresa de la Península, com poden ser patronals com la de Madrid i moltes altres comunitats, com la Pimec, que defensen un referèndum pactat i acordat, que generi seguretat jurídica i que no generi incertesa».

«La incertesa no és bona per a l'economia i no és bona per als mercats», ha remarcat Mora en una roda de premsa. «S'ha de treballar molt per arribar a un referèndum pactat».

Sobre els efectes que podria representar la independència catalana per a les petites i mitjanes empreses de les Balears, Mora ha apuntat que és un «tema delicat», si bé ha afirmat que «pràcticament el 90 % de les nostres mercaderies vénen del port de Barcelona», per tant, és el principal port tant d'entrada com de sortida.

«Per tant és important veure què pot passar. Nosaltres no som catastrofistes i ara cal que torni una mica la pau, la tranquil·litat, i deixar-nos de declaracions i amenaces», ha afegit sobre aquesta qüestió. Finalment, el president de Pimem ha apuntat l'establiment d'aranzels «no és un tema que es contempli».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.