Setmanari d'informació local - 138 anys

Carbonell assegura que no es planteja dimitir perquè ha treballat «en el marc de la legalitat»

14167

La directora general de Turisme, Pilar Carbonell, ha afirmat que espera poder comparèixer en el Parlament «al més aviat possible», per «donar totes les explicacions que siguin necessàries», després de la petició realitzada pel Grup Parlamentari Podem, que li reclama que aclareixi la relació professional que hagi pogut mantenir amb Bartolomé Sbert, del Grup Cursach. En declaracions als periodistes, Carbonell ha assegurat que el vicepresident del Govern, Biel Barceló, no li ha demanat que dimiteixi i ha dit que ella «tampoc s'ha plantejat dimitir, perquè l'única cosa que faig és treballar dins del marc de la legalitat», ha afirmat.

Preguntada per les trucades telefòniques amb Sbert, que consten en el sumari del cas Cursach, que investiga la presumpta trama corrupta dins de la Policia Local, Carbonell ha dit que «el jutge, de moment, no m'ha cridat a declarar, ni com imputada ni com a testimoni».

«Si en lloc del telèfon de Sbert, hagués estat punxat el meu o el de la Conselleria hi hauria moltes més converses de ciutadans per demanar en quin punt estaven els seus expedients», ha afegit. «Em sorprèn que alguna cosa que és normal per part d'un càrrec públic, com és atendre als ciutadans, a tots i cadascun dels ciutadans sense distinció i, sempre dins del marc de la legalitat, sigui una gran notícia», ha explicat als mitjans.

Carbonell ha insistit que en la seva signatura, com a directora general, «és la darrera de tots els informes tècnics i jo em cenyesc al que des dels serveis tècnics se'ns fa arribar, sempre des del marc de la legalitat», ha recalcat. Finalment, ha remarcat que en la Conselleria de Turisme, des que ella té el càrrec com a directora general, «no he donat cap tracte de favor a ningú, a cap ciutadà, ni cap empresari».

«La Conselleria és un servei públic i sempre atenem i atendrem a tots els ciutadans, dins del marc de la legalitat, i sense cap distinció», ha postil·lat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.