Setmanari d'informació local - 138 anys

Antoni Triay, nou gerent de la Fundació del Conservatori i Ramon Porter, nou director

14163

El Patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Balears, que s'ha reunit aquest dimecres, ha triat a Antoni Triay com a gerent d'aquesta Fundació, que gestiona el Conservatori i ha nomenat a Ramon Porter, director del Conservatori. Des del Govern, han explicat que es tracta de la primera reunió de la nova Fundació que unifica les dues que hi havia fins ara per gestionar el Conservatori de Música i Dansa i l'Escola d'Art Dramàtic.

Per això en la reunió d'aquest dimecres, que ha estat presidida pel conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha tengut lloc l'acceptació dels càrrecs de patrons i nomenament del vicepresident del Patronat, el nomenament dels càrrecs directius docents i el nomenament del nou gerent. La nova entitat es regirà pels nous estatuts aprovats el passat mes de març en el Consell de Govern i manté el caràcter docent i sense ànim de lucre de les fundacions anteriors.

Així, tendrà l'objectiu de promoure la participació privada i pública en les activitats d'interès general de naturalesa docent i cultural en els àmbits de la música i de les arts escèniques. Aquesta actuació forma part de l'objectiu d'unificar la gestió dels estudis artístics superiors de les Illes Balears i pretén reordenar i racionalitzar aquests estudis.

Porter ha cursat estudis de piano amb Joan Massià Carbonell, Sofia Puche i Eulàlia Solé i de composició amb Josep Soler a Barcelona. Té els títols de professor superior en solfeig i teoria del Conservatori de Barcelona i el de Professor Superior d'harmonia, contrapunt, composició i instrumentació en el Conservatori Professional i Superior de Badalona. Triay ha estat empresari durant 26 i director d'empreses del sector turístic i compta amb una àmplia formació i experiència en direcció general (IES Business School), liderant projectes de gran envergadura, per a empreses nacionals i internacionals.

Des de gener del 2016, ha compaginat la presidència executiva de l'Associació de productores audiovisuals de les Balears amb la seva tasca com a consultor i partner a DIMe Network (Barcelona), una consultoria de nova generació especialitzada en processos d'innovació i creació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.