Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 20 comunicadors participen en el curs de fonètica de català

14111

Un total de 24 alumnes han participat aquest dilluns en un curs de tècnica vocal i millora de la fonètica i la dicció en català que ha estat impartit per la Direcció Insular de Política Lingüística i estava destinat a professionals dels mitjans de comunicació. El curs, que té lloc a la Misericòrdia, compleix amb la voluntat de difondre i incentivar el bon ús del català en els mitjans, és gratuït i en aquesta edició s'ha superat la demanda de places que s'oferien.

La directora de Política Lingüística, Aina Sastre, qui ha participat en l'obertura del curs, ha valorat la rebuda que ha tengut aquesta sisena edició, fet que, ha opinat, «demostra que és una formació ja consolidada i molt valorada pel col·lectiu periodístic». Aquesta edició té una durada de 40 hores, distribuïdes en dos mòduls de 18 hores i una sessió final d'avaluació i de tutoria de quatre hores. El primer mòdul es farà del 2 al 18 d'octubre i el segon, del 23 d'octubre al 15 de novembre. La sessió d'avaluació i de tutoria tendrà lloc dia 27 de novembre.

Partint d'una valoració individualitzada de la tècnica vocal, la dicció i la fonètica dels participants, les sessions del curs combinaran continguts teòrics i pràctics, i es posaran a l'abast dels assistents els recursos necessaris perquè puguin aconseguir una bona dicció i fonètica per dominar la comunicació oral com a eina de treball bàsica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.