Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca defensa la celebració d'un referèndum a les Balears

14101

El coportaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, David Abril, ha defensat aquest dilluns la intenció de la seva formació que se celebri un referèndum d'independència a les Balears «l'any 2030, 2040 o 2020», si bé ha dit que haurà de ser «la voluntat de la gent la que marqui les dates i digui com s'han de fer les coses en el futur».

D'aquesta manera Abril s'ha referit en roda de premsa a la proposta realitzada pel Consell Polític del seu partit fa unes setmanes, que es reflecteix en un document en el qual es planteja realitzar una consulta vinculant per a l'any 2030. Aquest document estratègic en el qual es planteja un referèndum a Balears s'haurà de debatre del 28 d'octubre.

La proposta inicial de la formació per celebrar la consulta a les Balears és 2030, si bé Abril ha indicat que aquesta data «no està tan lluny, perquè el temps passa molt ràpid. La gent ens ha dit que amb tot el que està passant, hauríem de començar a debatre abans sobre aquesta qüestió», ha explicat el diputat ecosobiranista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.