Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern obre expedient informatiu a Ryanair per la cancel·lació de vols

13767
Ryanair

La Direcció General de Ports i Aeroports i la Direcció General de Consum del Govern de les Illes Balears han obert un expedient informatiu conjunt a la companyia aèria Ryanair per conèixer de primera mà els motius de la cancel·lació de 8 vols amb destinació i origen a les Balears durant les pròximes sis setmanes, i determinar si està justificat un expedient sancionador. Com a resultat de l’obertura de l’expedient, la Direcció General de Ports i Aeroports ja ha entrat en contacte directe amb Ryanair i ha emplaçat als responsables de la companyia a una reunió informativa.

Segons un informe elaborat per la Direcció General de Ports i Aeroports, depenent de la conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, entre el 18 de setembre i el 31 d’octubre hi ha 8 vols afectats als aeroports de Palma, Eivissa i Maó per la cancel·lació comunicada per Ryanair. En aquest sentit, ambdues direccions generals ofereixen canals per informar els consumidors que havien adquirit bitllets de Ryanair dels seus drets i el procediment a seguir per ser compensats tal i com preveu la legislació.

Els vols que ja s'han anul·lat són els de dia 18 (2 vols anada i tornada a Eivissa- Frankurt); els de dia 19 (2 vols anada i tornada a Maó- Barcelona); els de dia 20 (2 vols anada i tornada Eivissa - Barcelona); i els de demà, dia 21, 2 vols d'anada i tornada Palma - East Midlands (Regne Unit). Per una errada d'interpretació tècnica, en entendre que l'anul·lació dels vols es repetia el mateix dia cada setmana, s'havia informat que els vols afectats eren 52.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.