Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca s'oposa a la suspensió de facto de l'autonomia catalana

13735

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, en nom de tot l'equip de govern insular, ha enviat un comunicat en què expressa la seva preocupació davant els fets d'aquest dimecres a Catalunya. «Cridam al diàleg i a l'enteniment, amb la democràcia com únic escenari i com únic objectiu, perquè només amb la democràcia construirem un futur millor per a tothom».

El Consell ha manifestat així el seu rebuig a la persecució o vulneració de drets fonamentals com són la llibertat d'expressió, la llibertat d'informació, el dret a reunió pacífica. «També ens oposam a la suspensió, de facto i sense base legal o jurídica», de l'autonomia catalana.

«Rebutjam frontalment la persecució de representants i càrrecs públics. El camí no són la intimidació ni els mitjans policials ni judicials i molt manco una instrumentalització de la fiscalia, sinó el diàleg i la via política. Les detencions de 13 càrrecs del Govern democràtic de la Generalitat d’avui al matí sobrepassen una línia vermella i aboquen més a una ruptura social», ha conclòs el president.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.