Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Assemblea 23-S fa una crida ciutadana per «salvar» Mallorca de la turistització

13719

L'Assemblea 23-S, impulsora de la campanya 'FinsAquíHemArribat', ha demanat aquest dimarts a la ciutadania que s'uneixi aquest dissabte a la concentració contra la massificació turística que tendrà lloc a la plaça d'Espanya a partir de les 18.00 hores «perquè el turisme ens afecta a tots». Segons han explicat, l'objectiu és «fer front al col·lapse que condueix inexorablement el monocultiu turístic intensiu i la massificació turística».

Actualment més de 45 entitats, entre les quals es troben Amics de la Terra, Mallorca Lliure, Ben Amics, Endavant o els Joves del GOB donen suport a la manifestació. Els organitzadors han exposat que comparteixen una sèrie d'inquietuds i voluntats «al voltant de les nefastes conseqüències de la indústria turística i els canvis que es requereixen per trencar amb aquesta dependència que fa a la societat tan vulnerable». Per això, consideren necessari «donar un cop damunt de la taula del consens turístic» a través d'una manifestació que pretén ser «un espai plural i transversal».

«Apostam per solucions i alternatives encaminades a desturistitzar la nostra economia i la nostra vida en general. Es tracta d'una reivindicació compartida amb altres ciutats i territoris que sofreixen les conseqüències de la turistització des del sud d'Europa», han exposat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.