Setmanari d'informació local - 138 anys

Es presenta la candidatura ‘Amb Totes Podem’ que opta a rellevar Jarabao

13633
El Palma Arena ha acollit aquest dissabte la presentació de la candidatura ‘Amb Totes Podem’. | Podem

?Amb Totes Podem? ha fet pública aquest dissabte al Palma Arena la seva llista de candidats i candidates a formar part del pròxim Consell Ciutadà Autonòmic de Podem Illes Balears. Una llista que, segons han assegurat, «mescla joventut, experiència, voluntat de govern i representativitat de totes les illes i sensibilitats».

La candidatura ha assegurat sentir-se «orgullosa», ja que creuen que «serà la llista guanyadora a les eleccions primàries». «Una llista de cohesió, amb gent experimentada i compromesa, persones amb il·lusió i ganes de contribuir en aquesta revolució democràtica que és Podem a les Illes», han afegit.

La candidata a la Secretaria General, Mae de la Concha, anirà finalment com a número 7 dins aquesta llista al Consell Ciutadà, que encapçalen dones joves i que està conformada per gent dels cercles, dels pobles i de les institucions. «Estic molt orgullosa d?estar avui acompanyada de totes aquestes persones, que seran el motor del nou canvi», ha assegurat.

A més dels membres de la candidatura i d?altres simpatitzants amb el projecte, la candidata a Secretària General ha comptat també amb el suport (a la imatge) del diputat al Congrés Juan Pedro Yllanes i del Secretari General de Podem, Alberto Jarabo, que ha afirmat davants els mitjans que «aquesta candidatura mira cap al futur, recollint el millor de l?adolescència del nostre partit, però conscients que arriba la maduresa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.