Setmanari d'informació local - 138 anys

Els jardins de Marivent s'obren de nou al públic

13627
Els jardins del Palau de Marivent a Palma. | CAIB

Els jardins del Palau de Marivent es podran visitar de nou a partir d'aquest dissabte, després de tancar-se un mes a l'estiu -entre el 15 de juliol i el 15 de setembre- per l'estada de la Família Reial espanyola. 

L'horari d'accés serà de les 09.00 a les 20.00 hores fins al 30 de setembre, mentre que a partir de l'1 d'octubre i fins al 30 d'abril s'establirà un horari d’hivern entre les 09.00 i les 16.30 hores, segons ha informat la Conselleria de Presidència.

El tancament a l'estiu dels jardins de Marivent formava part de l'acord entre la Casa Real i el Govern balear. Durant els primers dos mesos i mig d'obertura ininterrompuda dels jardins -entre el 2 de maig i el 14 de juliol d'aquest any- es van registrar un total de 36.380 visites. L'obertura dels jardins era un dels acords de governabilitat entre PSIB, MÉS i Podem.

Jardí mediterrani

Els jardins ocupen una superfície total de 9.155 metres quadrats. L'espai constitueix un exemple de jardí mediterrani amb un total de quaranta espècies vegetals diferents, la majoria autòctones. En aquest espai també es troba l'exposició permanent d'un conjunt de dotze escultures en bronze obra de Joan Miró.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.