Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera: «El Passeig Marítim ha de deixar de ser una autopista per ser un punt cívic de la ciutat»

13615

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha destacat la importància de «la pacificació» del Passeig Marítim que «ha de ser símbol de la Palma del futur», per la qual cosa ha de deixar de ser «una autopista com és ara, per ser un eix cívic on els ciutadans puguin passejar al costat del mar» a més de ser una part fonamental d'una Palma «més amable i amb més valors». Així ho ha expressat Noguera aquest divendres durant la seva intervenció en la inauguració de la I Jornada de la Innovació 'Caminant junts cap al futur', qui a més ha destacat les accions dutes a terme amb l'Autoritat Portuària per avançar en aquest sentit.

El batle ha assegurat que «en aquest moment, estam davant una oportunitat històrica amb el Pla Director del Port i el Pla General que tenim en fase de revisió per avançar en la relació entre el port i la ciutat». Quant a matèria econòmica, Noguera ha defensat la necessitat de «diversificar el nostre desenvolupament econòmic, per evitar la fugida de joves preparats», i ha defensat el desenvolupament «d'un districte digital» en el Nou Llevant per impulsar «encara més» el sector nàutic com a «sector principal de llocs de treball qualificats, que és una prioritat per al nostre equip de govern».

Finalment, ha recordat que PalmaActiva desenvolupa plans formatius gratuïts en nàutica «perquè s'ha detectat una gran demanda de personal qualificat en aquest sector estratègic», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.