Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Menorca presenta la nova web oficial del Camí de Cavalls

13601

La consellera de Promoció Turística del Consell de Menorca, Maite Salord, ha presentat aquest dijous la nova pàgina web oficial del Camí de Cavalls, una eina de promoció i divulgació de l'històric sender.

La nova web del Camí de Cavalls, desenvolupada per Silme i la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM), pretén acostar al públic tota la informació necessària per recórrer el sender perimetral de l'Illa. Inclou una descripció dels 20 trams i dades tècniques com les distàncies, desnivells i alçades.

Així mateix, la pàgina web informa sobre serveis (aparcaments, aigua potable, àrees de descans, salvament, etc.), i facilita apunts sobre la història i el medi natural en cadascun dels itineraris, alhora que ofereix consells i advertiments per garantir la seguretat dels usuaris i el respecte de l'entorn, entre d'altres recursos útils per planificar les rutes i excursions.

Més enllà del Camí de Cavalls, aquesta nova eina promocional incorpora un mapa interactiu a través del qual es pot accedir a informació detallada sobre rutes culturals, informació sobre els pobles, els valors ambientals, les platges i els serveis turístics com allotjaments hotelers, apartaments, bars i restaurants, oficines d'informació turística, entre d'altres qüestions.

Està disponible en sis idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany i italià), i ha estat presentada com una plataforma per promocionar un dels recursos turístics amb major recorregut de Menorca, segons han informat des de la Fundació Foment del Turisme de Menorca en un comunicat.

El Camí de Cavalls és una de les prioritats de l'ens promocional del Consell menorquí en l'objectiu de posicionar Menorca com una destinació òptima per a l'oci i la pràctica esportiva a l'aire lliure més enllà dels mesos de temporada alta.

La pàgina web s'ha registrat amb els dominis camidecavalls.com, camidecavalls.es, camidecavalls.info, camidecavalls.org i camidecavalls.net. També disposa de versió 'responsive' per facilitar la navegació des de dispositius mòbils.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.