Setmanari d'informació local - 138 anys

S'incendia un autobús de la xarxa TIB

13559
Plataforma Usuaris TIB

El bus de l'L340 que feia l’expedició de les 8.40 hores entre Palma i el Port de Pollença s'ha incendiat aquest matí a les 9.45 hores a la carretera que uneix Pollença amb el Port de Pollença. El conductor ha estat alertat per un avís lluminós al panell de conducció i immediatament ha desallotjat els 26 viatgers que transportava. No s’han lamentat danys personals.

Les causes es desconeixen però s’estima que hi ha hagut una fallida tècnica. El bus model Volvo B12M ART tenia una antiguitat d'11,4 anys i havia passat les revisions tècniques oportunes, segons informa el Govern.

L’empresa concessionària Transabus ha enviat immediatament un vehicle de substitució per restablir el servei. En aquest moments l'L340 funciona amb retard a causa de les retencions causades pel propi incident.

El Consorci de Transports de Mallorca (CTM), com a Administració titular del servei, informarà de les causes en tenir l’informe tècnic corresponent.


Renovació de la flota

Des del Consorci s’ha impulsat la renovació dels busos més antics de la flota, i se n’ha substituït 30 per part de les concessionàries en aquest moment.

Aquest procés culminarà amb les noves concessions que entraran en vigor el 2019, tal i com recull el Pla Insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera de Mallorca (PISTRVC) i que inclou la renovació de la major part de la flota.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.