Setmanari d'informació local - 138 anys

Tres grups mallorquins han estat seleccionats per participar en la Monkey Week

13493

Els grups mallorquins Escorpio, Zulu Zulu i Go Cactus han estat seleccionats per participar en l'esdeveniment musical 'Monkey Week', per la qual cosa realitzaran dos concerts cadascun. Així ho ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, qui, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics, gestiona les acreditacions professionals i l'oferta de subvencions per al desplaçament dels músics fins a Sevilla.

Precisament, l'Institut d'Estudis Baleàrics també disposarà d'un stand a la zona professional de l'esdeveniment anomenat Monkey Market, i participarà en les jornades professionals 'Monkey Brain', amb trobades amb programadors internacionals. Escorpio (2013) és un trio mallorquí format per Toni Cobretti (The Last Dandies), Rafa Corromput i Sofia de Dol. El seu estil post-punk dels 80, fosc i amb lletres directes, fa d'aquest grup un dels quals tenen «més projecció dins del seu gènere musical». Zulu Zulu (2017) és una banda mallorquina que conjuga ritmes africans amb melodies pop. Està formada per tres membres amb un llarg historial i que toquen en directe: Fi-Lió, M.Zebra i Girafa. Go Cactus (2016) és un trio jove, que destaca per la seva energia i per la capacitat d'interpretació, amb melodies fresques i arranjament que sonen sixties partint del rock surfer.

'Monkey Week' és una trobada per a professionals i dos dies de concerts a la ciutat de Sevilla, un fòrum de debat, anàlisi i projecció per als grups musicals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.