Setmanari d'informació local - 138 anys

‘Construint Podem’ es conforma en assemblea i ratifica Camargo com a candidata

13451
Conferència telemàtica per confeccionar part de l'equip que acompanyarà a Laura Camargo. | Construint Podem

Aquest dissabte  més de tres centenars de persones han estat cridades a votar de manera presencial i telemàtica per confeccionar part de l'equip que acompanyarà a Laura Camargo (24 membres de la seva llista al Consell Ciutadà Autonòmic) i ratificar la seva candidatura com coordinadora general de Podem Illes Balears.

Camargo ha estat ratificada per aclamació com candidata a Coordinadora General de Podem Illes Balears en un emotiu acte presentat per la Senadora Margalida Quetglas. Els diferents companys i companyes candidats a la direcció per la nova etapa de Podem Illes Balears han presentat a l'assemblea les seves capacitats, experiències activistes i professionals.

Hi ha hagut una gran diversitat de perfils, gent dels feminismes, l'ecologisme, l'animalisme, la lluita sindical, de totes les illes i de totes les sensibilitats de Podem han demostrat la gran pluralitat que aplega la candidatura ?Construint Podem? i que molts han coincidit en definir el lideratge de Laura Camargo com federador.

Laura Camargo ha tancat l'acte amb un discurs engrescador que va començar apropiant-se del lema laborisme Corbynista: «Per les majories, no per uns pocs» fent referència a un podem més arrelat a la terra i els moviments socials que sigui eina de transformació per les majories socials.

Moviments socials

Amb l'esperit d'obrir-se als moviments socials i la societat civil, ha aprofitat per anunciar 6 de les 10 persones que Laura Camargo ha escollit per acompanyar-la obrint el partit aels seus aliats als moviments socials. Així ha escollit a l'intel·lectual mallorquí, Rafa Borràs; la professora de l'UIB i exconsellera de Benestar Social, Nanda Caro; al Doctor en Medicina i especialista en Salut Pública i activista, José Manuel Aranda; a la sindicalista i activista per la Sanitat Pública, Natalia Valdes; a l'activista LGTBI i membre de BenAmicsFanny Torres. El moment més emotiu ha estat l'anunci de Lola Ayas, cambrera de pis i sindicalista incansable que ha rebut una gran ovació dels participants.

Aquest diumenge es coneixeran els 24 membres escollits dels 42 candidats i candidates que s'estan votant en assemblea presencial tant a Eivissa com a Palma i de forma telemàtica. Aquests 24 membres escollits pels simpatitzants de ?Construint Podem? per conformar el nou Consell Ciutadà Autonòmic se sumaren a les 6 persones escollides per Camargo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.