Setmanari d'informació local - 138 anys

Esquerra Unida insisteix en l'abolició total del correbou de Fornalutx

13381
Arxiu

«Ni correbou modificat, ni correbou descafeïnat, ni mitges tintes, abolició total del correbou de Fornalutx», això és el que demanen des d'Esquerra Unida de les Illes Balears.

Després de celebrar-se aquest dijous, 7 de setembre, el polèmic correbou de Fornalutx i després de poder veure com ha transcorregut, des EUIB insisteixen que l'única via possible per evitar el maltractament animal és la seva eliminació total.

«El maltractament animal no s'ha de regular, s'ha abolir completament», reclama Guillermo Amengual, coordinador de l'àrea animalista de EUIB. «Finalment el toro ha anat lligat amb cordes, (no com en anteriors anys, però amb cordes tot i no estar permès), menors participant, tirat per les cordes, estrès, amb pluja. Esperam que algú de la Conselleria de Medi Ambient hagi pres nota i actuï en conseqüència», exigeix Amengual.

Des d'Esquerra Unida reclamen que les institucions mallorquines es prenguin seriosament la defensa dels animals, «cosa que en els més de dos anys de legislatura encara no ha succeït».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.