Setmanari d'informació local - 138 anys

Són millors els ‘stores’ enrotllables que les cortines tradicionals?

13321

El nombre de llars de l’Estat espanyol que compta amb cortines tipus stores enrotllables en el seu interior ha crescut en els darrers temps, ja sigui per decorar el saló, per evitar l'entrada de llum en un dormitori o per donar color a un passadís buit.
Cada vegada més persones aposten per adquirir stores enrotllables per als seus habitatges, que no solament ofereixen avantatges estètics (dibuixos, estampats o fotografies de llocs espectaculars del món) pel que fa a les cortines tradicionals.
Moltes pàgines web venen aquests stores enrotllables online perquè l'usuari no hagi de desplaçar-se de casa. A través d'Internet es poden comprar stores enrotllables online, per decorar qualsevol estada de la casa i crear un entorn més càlid i pràctic.

Per què triar stores enrotllables?
Com ja s'ha comentat, els stores enrotllables ofereixen avantatges estètics i funcionals que milloren a les clàssiques cortines de tota la vida. Els motius per decantar-se per l'ús d’stores enrotllables són molts, ja que aquests serveixen com a aïllants (estan fabricats amb fibra de vidre i aïllen de la calor), poden albergar qualsevol tipus d'impressió (fotografies, paisatges, dibuixos…) i a més no enfosqueixen els ambients (nivell de visibilitat perfecte).
Aquests stores enrotllables són moderns i pràctics, i la seva instal·lació és molt més senzilla que la d'un típic calaix de cortines. El seu ús és eminentment pràctic, ja que es poden controlar per mitjà de control remot.
Un altre factor important a tenir en compte dels stores és la seva durabilitat i resistència. Aquests estan fabricats amb fibra de vidre, per la qual cosa són bastant difícils de trencar o estripar. Es netegen fàcilment, i en general necessiten menys manteniment que unes cortines convencionals.

Ideals per decorar la llar
La majoria de les persones solen optar per comprar cortines tradicionals per penjar en les finestres de casa i evitar l'entrada de llum, no obstant això últimament cada vegada són més les llars que inclouen nous sistemes basats en stores enrotllables.
Aquests compleixen diverses funcions extra relacionades amb l'estalvi d'energia i l'aïllament general de l'habitatge, per lluitar contra les altes temperatures d'hivern i aconseguir un ambient càlid i confortable a l'interior de la mateixa.
A més aquests stores actuen com a elements decoratius i es poden combinar a la perfecció amb l'estètica de la casa, perquè les parets, els mobles, les prestatgeries, les persianes i les finestres vagin a joc.

Stores enrotllables, tendència de futur
Sens dubte, els stores enrotllables han arribat per quedar-se. Aquesta tendència es troba a l'alça entre les persones que volen realitzar un canvi de look en la seva llar, ja sigui en la totalitat de la mateix o solament en algunes de les estades.
Aquests elements decoratius es caracteritzen tant pel seu bon funcionament (com a aïllant i protector de llum), com per les enormes possibilitats que ofereixen a l'usuari a l'hora de personalitzar-ho. Sobre ells es pot imprimir qualsevol tipus de fotografia, imatge o dibuix que servirà com decorat a qualsevol habitació.
Els estores enrotllables s'adapten a la perfecció a les necessitats de l'usuari, i poden utilitzar-se en habitacions de nens (per donar-li un toc més infantil), cuines (per millorar la visibilitat en els finestrals), despatxos (amb textures i dissenys únics que aportin identitat). Són una opció moderna, còmoda i assequible per a totes les butxaques que volen transformar el decorat de la seva casa.

Personalització d’stores enrotllables
Al mercat hi ha disponibles una gran quantitat d’stores enrotllables per a tots els gustos i necessitats, no obstant això també es poden personalitzar a través de l'ús d'estampats, teixits, textures o impressions.
Els stores enrotllables estampats són ideals per a qualsevol habitació de l'habitatge, ja sigui un dormitori, un despatx o un bany, ja que sobre aquests es poden plasmar dibuixos, colors, logotip o icones. Habitacions infantils amb dibuixos de ‘Peppa Pig’ o ‘The Simpsons’, o salons amb stores estil vinil decoratiu que creen un ambient ideal en tots els sentits.
Una altra bona opció dins dels stores enrotllables és la dels stores traslúcids, que permeten l'entrada de llum natural al mateix temps que no s'observa gens de l'interior al carrer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.