Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP de Sineu carrega contra Armengol per «l'estat d'abandó dels torrents»

13273
Torrent de Sineu | PP Sineu

El Partit Popular de Sineu carrega contra la presidenta del Govern, Francina Armengol, per ser «la màxima responsable en cas que els torrents es desbordin per l'estat d'abandó que presenten».

El portaveu del Grup Municipal Popular, Tomeu Mulet, incideix que malgrat estar advertit, «el Govern del Pacte continua sense fer res i posa en perill a la població». A més, destaca que no entenen que el Pacte de Sineu continuï immòbil, tot i que els hàgim sol·licitat en ple que instin Medi Ambient a solucionar aquest greu problema».

Mulet és especialment dur amb la «falta de reacció dels partits d'esquerres que s'omplen la boca de protecció i cura del medi ambient però no fan res per protegir-lo; al contrari, els torrents estan plens de frondosa vegetació i fins i tot de fems que pot provocar que l'aigua es desbordi en cas que pugui ploure abundantment».

Amb tot, des del Partit Popular de Sineu recorden que no pot servir d'excusa que des de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca «diguin que la neteja i adequació dels torrents no s'ha fet encara per motius de burocràcia perquè és evident que és perquè que el conseller no ha fet les coses quan tocava», apunta Mulet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.