Setmanari d'informació local - 138 anys

Esquerra Unida vol decidir el seu rumb

13241
Imatge d’una de les darreres assemblees celebrades per EU. | Arxiu

La formació d'Esquerra Unida de les Illes Balears a Mallorca ha encetat aquest divendres un procés intern, i que durarà fins al proper 7 d'octubre, per tal de «decidir el rumb de l'organització i començar a marcar les línies polítiques de cara al 2019 i 2023».

El debat de les bases es produirà durant aquest mes de setembre, on les assemblees locals debatran els diferents documents polítics, en faran aportacions o redactaran de propis. Finalment, el 7 d'octubre es portarà a terme una Assemblea insular extraordinària que tancarà el procés.

En aquest procés participatiu, al qual estan cridats a la participació els 750 inscrits a Mallorca, s'haurà d'aprovar un document polític i elegir un nou coordinador o coordinadora.

Albert Aguilera ja ha comunicat a l'organització que no es presentarà a la reelecció, segons ha declarat l'actual coordinador «el motiu principal que m'ha fet prendre aquesta decisió és que ha arribat l'hora de donar pas a la gent més jove, unes persones que estan prou capacitades per portar el projecte d'EU Mallorca a complir els seus objectius i que, a més, vénen acompanyades d'un aire fresc encoratjador».

Un únic document polític

Des de l'organització anuncien que de moment s'ha rebut un únic document polític, encapçalat per Justo Machado, però que esperen rebre almenys dos o tres documents més abans d'acabar el període d'elaboració.

Per acabar, des d'EUIB s'ha volgut reconèixer la feina d'Albert Aguilera qui ha encapçalat de bona manera el partit tot i haver patit problemes de salut que l'han impedit en alguns moments.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.