Setmanari d'informació local - 138 anys

Laura Camargo, candidata a la secretaria general de Podem a les Balears

13237
Laura Camargo, portaveu parlamentària de Podem. | E.P.

L'actual portaveu de Podem en el Parlament, Laura Camargo, ha anunciat aquest dissabte durant l'assemblea d'aprovació dels documents de la candidatura de 'Construint Podem' que ha acceptat presentar-se a la secretaria general de l'agrupació.

Així mateix, ha explicat que aquesta decisió encara està pendent que sigui ratificada i recolzada pels participants en l'assemblea que té lloc aquest dissabte. «Si accepto aquest mandat és perquè he vist que hi ha molta gent que vol que hi hagi un canvi, que es torni a sentir que això és un projecte col·lectiu en el qual participa molta gent», ha declarat Camargo.

Coordinació general

A més, ha anunciat que un dels canvis que es duran a terme serà el de canviar la secretaria general per una coordinació general. «Això no és tan sols un canvi d'etiqueta, sinó que la persona que encapçali el projecte farà de coordinadora d'equips diferents, la qual cosa implica que puguin participar més militants».

En aquesta línia, ha aclarit que l'agrupació serà una «xarxa molt més participativa» i que es durà a terme un projecte «més arrelat als municipis i més feminista» amb la finalitat de «tornar a l'essència del que s'havia perdut».

Així mateix, Camargo ha reiterat la necessitat de «recuperar la democràcia interna» ja que opina que s'han allunyat dels principis originals encomanats pel 15M: «una democràcia veritable, una democràcia real».

Baixar el ritme

La candidata a la secretària general també ha assenyalat la necessitat de «baixar el ritme» per, així, «tornar a la política i que l'elecció dels eixos polítics siguin molt més participatius».

La candidatura de 'Construint Podem' va publicar aquest dilluns els seus esborranys de documents polític, organitzatiu i feminista l'aprovació del qual s'ha votat aquest dissabte de cara a les primàries internes del partit.

Després, les esmenes es registraran en participa.podemos.info i es votaran finalment de manera telemàtica juntament amb les candidatures a Secretaria General i Consell Ciutadà del 27 de setembre al 3 d'octubre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.