Setmanari d'informació local - 138 anys

El festival holandès Spoffin aposta per les companyies catalanes i balears amb 'Visca Catalonia!'

13039
L'obra 'Vincles' de la companyia illenca Circ Bover. | E.P.

El Spoffin Street Arts Festival de Amersfoort (Holanda) ha apostat per un total de vuit companyies d'arts escèniques catalanes i de les Balears amb el projecte 'Visca Catalonia! Performing arts from Catalonia and Balearic Islands'.

L’Institut Ramon Llull i l'Institut Català de les Empreses Culturals col·laboren amb aquest projecte amb l'objectiu de reforçar la presència catalana i balear en el festival i incentivar el networking professional que tindrà lloc aquest dissabte 26 d'agost, segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

D'entre les companyies seleccionades destaquen Circ Bover amb la seva obra 'Vincles', que a partir de les canyes de bambú, es construeix un espectacle amb l'objectiu de «transmetre l'elegància i la tècnica de les arts circenses»; i Cia Hotel Iocandi amb 'Esquerdes', l'obra del qual combina «l'escala d'equilibris, els elements aeris i la música a través de tres cossos en moviment en un joc d'estira-i-arronsa entre el desig i la fugida».

Diverses companyies

Les altres companyies seleccionades són Ada Vilaró, amb 'Públic present 24 hores'; Vero Cendoya, amb 'La Partida'; Playground / Xavi Bobés, amb 'Coses que obliden fàcilment'; Animal Religion, amb 'Tauromàquina'; Companyia Eia, amb 'Intarsia'; i Aina & Arias, amb 'A a A'.

Així mateix, Spoffin és un festival d'arts de carrer i destaca per la «qualitat de la seva programació» i per ser «un lloc de trobada de professionals del sector» procedents d'Holanda, Bèlgica, Alemanya, països nòrdics i Regne Unit, entre uns altres. Finalment, aquest festival ha estat seleccionat per rebre el EFFE Label 2017-2018 que atorga la European Festivals Association.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.