Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP diu que la suspensió del rescat del Túnel de Sóller és una mesura «positiva i prudent»

13037
Rovira (PP), ha valorat com «una mesura molt positiva i prudent» la decisió judicial de mantenir la suspensió del rescat del Túnel de Sóller. | Arxiu

El portaveu del Partit Popular al Consell de Mallorca, Mauricio Rovira, ha valorat com «una mesura molt positiva i prudent» la decisió judicial de mantenir la suspensió del rescat de la concessió del Túnel de Sóller i ha expressat el seu desig que aquesta «es fasi efectiva, com a mínim, fins que el jutjat decideixi la quantia total del rescat i, per tant, fins que tots els mallorquins puguem saber què ens costarà realment el desig de Miquel Ensenyat per fer-se la foto més cara de la història».

Rovira, que ha reiterat que «no hi ha cap urgència per haver de rescatar una concessió que d'aquí a 5 anys no ens costaria un sol euro», ha explicat «que no és el mateix pagar els 17'5 milions que ofereix el Consell de Mallorca, que ja ens semblen molts, que els 28 o 30 que pugui reclamar la concessionària. No val que el Consell de Mallorca accepti pagar el que sigui per tal de poder fer-se la foto perquè entenem que hi ha moltes altres necessitats que cobrir abans de rescatar el túnel».

Finalment, el representant del PP ha retret «la incapacitat de negociació i la inexistent voluntat de diàleg mostrada des del primer dia per aquest pacte d'esquerres, que han conduït el rescat del túnel a l'actual situació, sobre la qual ja vam alertar en el seu moment».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.