Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern ha enviat requeriments a les companyies de lloguer turístic de les Illes

12933

El Govern ha enviat un requeriment per incompliments normatius en matèria d’estances turístiques en habitatges a les principals plataformes digitals que ofereixen lloguer turístic a les Balears.

L’escrit recorda l’entrada en vigor de la Llei 6/2017 i les modificacions que l’entrada en vigor impliquen. S’ha enviat a empreses amb seu a l’estat espanyol, però també a l’estranger, segons informa l’Executiu en un comunicat.

Entre altres, s’ha explicat la definició dels canals d’oferta turística, el nou concepte d’empresa comercialitzadora d’estances turístiques a habitatges recollit a l’article 49 de la llei i la modificada definició de l’activitat clandestina, oferta il·legal, intrusisme i competència deslleial.

Així, el Govern ha comunicat a les plataformes que les empreses turístiques han d’incorporar i fer públic de forma permanent en el canal d’oferta turística el nombre d’inscripció turística de l’habitatge i també detalla que mentre no es disposi d’aquest nombre, s’admetrà la incorporació del nombre de registre atorgat quan es presentà la DRIAT a un registre públic.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.