Setmanari d'informació local - 138 anys

Una treballadora d'AENA a Palma: «Hábleme en español»

12713

Nova discriminació lingüística, aquesta vegada a l'aeroport Son Sant Joan de Palma. El president del Cercle Mallorquí de Negocis, Bartomeu Rosselló, ha denunciat mitjançant el seu perfil de Facebook la situació que ha patit aquest divendres a l'aeroport per part d'una treballadora d'AENA.

Rosselló ha explicat que, després de dues hores de retard del seu vol cap a Barcelona, ha anat al mostrador d'informació d'AENA per tal d'informar-se sobre el temps de demora. En demanar-li-ho a la treballadora en català, ha rebut aquesta resposta:

- «Hábleme en español que es un idioma bien bonito y es el más hablado del mundo, así nos entendemos todos».

L'usuari explica que, en aquest moment, va contestar a la treballadora:

- «Oh, quina sorpresa! Després d'atendre a tots els extrangers, vosté que està desenvolupant un servei públic, obvia el sols fet de voler entendre el català, la llengua oficial d'aquestes illes. No li he faltat al respecte però tampoc permetré que vosté ens tracti de ciutadans de segona dins els nostre propi país».

Després d'intercanviar aquestes paraules, la treballadora el va amenaçar amb avisar a la seguretat de l'aeroport. I, finalment, Rosselló explica que li va contestar:

- «Tan de bo, ja que l'única que està vulnerant la legalitat és vostè».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.