Setmanari d'informació local - 138 anys

Margalida Vicens: precandidata a liderar les Noves Generacions del PP

12699

La precandidata a la presidència de les Noves Generacions (NNGG) del PP a les Balears, Margalida Vicens, ha presentat aquest divendres a Valldemossa el projecte '#AraSí', amb el qual pretén presentar una candidatura «integradora, forta i reivindicativa que serveixi per sortir del Congrés Autonòmic de NNGG Illes Balears més reforçats i units que mai».

Vicens ha assenyalat que la presidència de Biel Company del PP autonòmic està donant veu a tots els afiliats, la qual cosa li dóna «coratge i il·lusió» per presentar-se com a candidata a liderar les NNGG. A més, la precandidata a la presidència de NNGG ha afirmat que no s'ha de caure en «personalismes» i ha recordat que en el seu partit «tots sumam, som un equip i hem de seguir agafats de la mà". D'altra banda, ha criticat la gestió del Pacte i ha assegurat que les Illes estan «més brutes que mai, amb més conflicte social que mai i amb més menyspreu cap als joves que mai».

«L'esquerra està destrossant el turisme, que és el nostre principal motor econòmic i que ens ha permès ser la primera comunitat autònoma a sortir de la crisi econòmica», ha assegurat Vicens, per la qual cosa ha remarcat que les NNGG han de moure's en conseqüència.

La precandidata ha animat a la lluita contra les «polítiques partidistes, sectàries, injustes i radicals del Partit Socialista, de MÉS i de Podem».

Així doncs, Vicens ha explicat que vol encapçalar una candidatura que treballi «per garantir una educació de qualitat, per a la facilitat d'accés dels joves a un habitatge, perquè tots tinguin més oportunitats laborals i per aconseguir més ajudes per a totes aquelles persones que vulguin una vida pròpia, sense dependre econòmicament de ningú».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.