Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern posa en marxa una campanya per fomentar «el turisme responsable»

12693

El Govern ha creat una campanya de comunicació amb l'objectiu de «fomentar un turisme responsable i conscienciar als visitants per fer front als comportaments incívics». La campanya compta amb l'objectiu de millorar la imatge de les Balears com a destinació turística en el qual es «valora la convivència i les actituds responsables i cíviques», a més de la modificació de la percepció i els comportaments dels turistes, segons ha explicat la Direcció general de Turisme aquest divendres.

Durant les pròximes setmanes s'obrirà un concurs d'idees per definir el plantejament creatiu de la campanya, i a principis d'octubre es preveu tornar a fer una altra reunió per iniciar-la. Segons ha manifestat la directora general de Turisme, Pilar Carbonell, s'ha d'abandonar «la idea que aquí tot val, perquè no és així, i que assumeixin que quan venguin aquí s'han de comportar de manera cívica i responsable, de la mateixa manera que es comporten als seus països d'origen».

Aquesta iniciativa es posa en marxa després de la segona reunió celebrada aquest divendres a la seu de la vicepresidència del Govern i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme a la qual han assistit representants de 22 administracions, institucions i entitats del sector. Finalment, els assistents s'han «compromès a col·laborar i a donar-li la màxima difusió possible, i a portar-la també a les properes fires turístiques internacionals».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.