Setmanari d'informació local - 138 anys

Sus al procés de redacció de l'avantprojecte d'ampliació de la depuradora de Palma

12689

El Ministeri espanyol d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE) l'anunci per a la contractació dels serveis per a la realització de l'estudi d'alternatives i redacció de l'avantprojecte de l'ampliació i remodelació de depuradora de Palma. D'aquesta manera, segons han explicat des d'Emaya, es posa en marxa la licitació de la contractació d'aquest avantprojecte, per un pressupost màxim de 658.764,32 euros. Les propostes es poden presentar fins al dia 2 d'octubre.

Es tracta del primer pas per a la redacció del projecte definitiu i la realització de les obres de remodelació i ampliació d'aquesta depuradora. «Feia mesos que el Ministeri espanyol havia reiterat el seu compromís amb el projecte de millora i ampliació de la depuradora de Palma; ara amb la publicació de l'anunci es posa ja en marxa el procés per a la realització d'aquest projecte tan necessari per a la nostra ciutat», han informat.

Es calcula que les obres tendran un pressupost al voltant dels 80 milions d'euros i permetran comptar amb una depuradora adaptada a les dimensions actuals de la ciutat i de les necessitats tecnològiques per a la depuració i reutilització de l'aigua.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.