Setmanari d'informació local - 138 anys

8 plans per gaudir d’aquest cap de setmana a Mallorca

12657

Com és habitual, l’agost és ple d’esdeveniments repartits per tota l’illa. Aquests són alguns dels plans més interessants per aquest cap de setmana.

Mallorca Music Experience | PALMA

El Mallorca Music Experience és un esdeveniment multidisciplinari amb un cartell que fa homenatge a l’edat dorada del pop rock espanyol. Va començar el passat 8 d’agost amb el concert de Loquillo, i seguirà aquest cap de setmana a Son Fusteret. El diumenge 13 d’agost actuarà Rosendo i el dilluns dia 14 ho ferà el popular grup de música, Los Hombres G.

El festival comptarà amb zona VIP, zona de food trucks, pantalles gegants, zona de descans... Tot per poder gaudir de més de quatre hores de rock.

Els amics de les arts | PORRERES

Enguany la revetlla de Porreres comptarà amb un cartell de gala. Juntament amb el plat fort, Els amics de les arts, actuaran grups com Buhos, Mishima o Boc.

Els concerts de dia 14 d’agost començaran a les 23.00 hores al Parc de n’Hereveta. Les entrades anticipades costaran 18 euros i a la taquilla 25 euros.

Fira de la tomàtiga de ramellet | MARIA DE LA SALUT

El divendres 11 d’agost es celebrarà la Fira Nocturna a Maria de la Salut. Aquesta festa fa homenatge a la tomàtiga de ramellet. És una proposta per passar un vespre tranquil i afable amb un elevat nombre de venedors i molt de públic. És un vespre per passar amb la família i els amics i preparar-se pel Rock’n’Rostoll de la setmana vinent.

Llàgrimes de Sant Llorenç | MALLORCA

Les llàgrimes de Sant Llorenç o Nit dels Perseids és un fenomen astronòmic que crida molt l’atenció per la seva espectacularitat visual. El dissabte 12 d’agost s’organitzen a l’illa diversos miradors per contemplar el rastre brillant que deixen els meteors pel fregament amb l’atmosfera.

A les zones del nord i l’est de l’illa és on hi ha les condicions òptimes en visió cap a la mar per percebre l’entrada d’estels fugaços en la màxima esplendor. Si no sabeu on anar, podeu gaudir de les activitats que organitzen Astro Mallorca (Gorg Blau-Cúber), el coll de sa Gramola, a Andratx, i la tradicional cita Nit dels Perseids a l'Observatori de Costitx.

Correfoc | MOLINAR

El dissabte 12 d’agost a partir de les 22.30 hores a l’Eixugador de Xarxes. Per sèptim any, Kinfumfà Dimonis, Kintrofà Batucada i l’Associació de Veïns VogariCiar Molinar han organitzat aquest esdeveniment amb el qual purificar el món a través del foc. La platja del Molinar s’omplirà de foc i música per passar una nit màgica a la vora de la mar.

‘Cabaret Maldito’ | PALMA

Fins al 13 d’agost a una carpa de Son Fusteret hi haurà noves funcions de ‘Cabaret Maldito’. La funció trasllada a l’espectador a una antiga i decrèpita catedral gòtica transformada en un sorprenent cabaret. Un espai on la passió i la diversió convergeixen en perfecta harmonia.

Gràcies a la versatilitat dels artistes, el públic assistent té la possibilitat d’experimentar un show únic original emmarcat en una impactant escenografia amb una cuidada posada en escena.

Festival Internacional de Jazz | SA POBLA

El Festival Internacional de Jazz de Sa Pobla compleix la seva 23 edició amb un complet cartell de concerts. L’Off Festival ha programat concerts cada dia. Els concerts es produiran a la plaça major a partir de les 22.30 hores.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.