Setmanari d'informació local - 138 anys

Rajoy explica que no hi haurà cogestió aeroportuària a les Balears

12537

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dilluns, durant la seva visita a Marivent que s'escoltaran les demandes de tothom, però ha recordat que el sistema dels aeroports d'Aena és el mateix a tot l'Estat espanyol, i fa molts d'anys que funciona. Així ha contestat el president de l'Executiu espanyol després que se li hagués demanat per la petició de la cogestió aeroportuària per part del Govern. «Les coses no funcionen millor perquè intervenguin molt més», ha apuntat, per subratllar que, a parer seu, el sector turístic està funcionant «tal com ha de funcionar, molt bé», i que les competències estan perfectament contemplades.

Seguidament, ha demanat «responsabilitat, sensatesa i sentit comú» a Eulen i als treballadors de la companyia de seguretat a l'Aeroport de Barcelona-El Prat davant la vaga que, en ple mes d'agost està provocant cues en els controls de seguretat, per recuperar la normalitat «al més aviat possible» i ha criticat que s'estigui utilitzant «un tema puntual» per raons polítiques. Rajoy ha defensat que tots els aeroports d'Aena, que gestiona tots els aeroports arreu d’Espanya, estan «funcionant normalment» i que les cues a causa de la vaga al Prat són «un problema puntual».

«No entraré en polèmiques», ha dit referint-se a aquells que tracten d'utilitzar aquest conflicte per raons polítiques: «Cadascú que assumeixi les seves pròpies competències, que les té».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.