Setmanari d'informació local - 138 anys

El monarca i el president d’Espanya es reuneixen a Marivent

12527

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha vengut aquest dilluns a Palma per reunir-se amb el monarca espanyol, Felipe VI. El president d’Espanya, ha arribat a la visita amb el Borbó amb més de dues hores de retard, segons han informat, per un atac de lumbàlgia.

Està previst que Rajoy atengui als mitjans després del seu despatx amb el monarca. El despatx entre el president d’Espanya, Mariano Rajoy, i el monarca ha començat devers les 14.50 hores.

Rajoy, ha assegurat, després del seu despatx amb el Rei espanyol en el Palau de Marivent, que li pareix «un disbarat» tractar «a potades» al «turista que per sort ve aquí» i, a més, s'ha posicionat «radicalment en contra d’algunes de les actuacions dels grups d'extrema esquerra». El president espanyol s'ha referit d'aquesta manera als diferents fets que s'han produït en els darrers dies, tant a Catalunya i com a les Balears, en contra del turisme per part de l'agrupació independentista Arran.

«No sé si cal rebre al turisme amb un cartell de benvingut senyor turista però el que no es pot fer és, al senyor turista que per
sort ve aquí, tractar-ho a potades, em sembla un disbarat», ha dit. «Estic a favor del turisme i dels llocs de treball que crea», ha assenyalat per després afegir que no li agraden els «extremistes radicals que proliferen massa, en poc temps, en aquest país».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.