Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ibanat reparteix motxilles especials d'intervenció contra incendis

12497
En total, s'han adquirit 270 motxilles de vuit litres i 30 de 21 litres. | Ibanat

El Institut Balear de Conservació de la Natura (Ibanat) ha acabat de lliurar aquesta setmana les motxilles especials d'intervenció en l'extinció d'incendis, amb el que completa el material necessari perquè els seus operaris treballin amb garanties de seguretat i comoditat.

Aquestes motxilles, ha explicat el Govern, són particulars perquè a més de contenir el material personal necessari per suportar les jornades de treball -aigua, aliments, equipament personal, guants, farmaciola, buf ignífugo i mascarilla- també han de permetre portar al mateix temps motxilles portamangueras o motxilles extintoras.

Per aquest motiu, són molt especials quant a configuració, i garanteixen la llibertat de moviments, la capacitat de treball i l'ergonomia. S'han lliurat dos tipus de motxilla: una de vuit litres destinada a tots els components de les brigades i els conductors, i una altra de 21 litres per a capatassos i tècnics.

Més material

Aquests últims normalment han de portar més material que la resta de personal, ja que generalment l'aigua i el avituallamiento de tot l'equip està al seu càrrec; també transporten les bateries de reserva per a les comunicacions, la banda aèria, les piles de reserva per als frontals, una farmaciola gran, documentació variada, llança portàtil i, els tècnics, una tableta.

En total, s'han adquirit 270 motxilles de vuit litres i 30 de 21 litres a l'empresa Vallfirest Tecnologies Forestals, dissenyades especialment pel Ibanat, per uns 21.750 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.