Setmanari d'informació local - 138 anys

El Manifest de Sineu (Podem), preocupats per la candidatura de Mae de la Concha

12469

Militants de Podem integrants del Manifest de Sineu, 'El Podem que Volem', han sol·licitat de manera urgent una reunió a la candidata a secretària general de Podem a les Illes Balears, Mae de la Concha, amb l'objectiu de conèixer de primera mà i sense posades en escena per als mitjans de comunicació, les seves motivacions per presentar-se, així com els seus arguments per creure que en aquesta ocasió, d'arribar a guanyar, podrà treure endavant de forma estable un Consell Ciutadà.

El Manifest de Sineu, 'El Podem que Volem', mostra dubtes i preocupació pel fet que De la Concha, actual secretària general de Menorca, hi hagi gestionat un Consell Ciutadà Insular que es va dissoldre per la seva inactivitat i degoteig de dimissions. «La marxa de Mae de la Concha a Madrid com a diputada del Congrés va accelerar la desaparició d'un CCI que ja donava mostres de debilitat». «Aquesta és una de les qüestions que volem abordar», han explicat. 

El col·lectiu de militants considera primordial també conèixer les principals propostes en matèria organitzativa, política, ètica i feminista que planteja la candidatura de Mae de la Concha.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.