Setmanari d'informació local - 138 anys

Els veïnats del Terreno demanen que es prohibeixi el lloguer turístic en plurifamiliars al seu barri

12423

L'Associació de Veïnats del Terreno ha exigit que, si hi ha una prohibició del lloguer turístic en plurifamiliars a Palma, volen que s'apliqui al seu barri «en peus d'igualtat amb barris més cèntrics». Així, han explicat que davant una possible zonificació del lloguer vacacional, tal com preveu la nova Llei del Turisme, asseguren que no acceptaran «de cap manera que torni a passar el que ha succeït amb la recent moratòria de llicències hoteleres a Palma».

Segons han recordat, la suspensió de llicències hoteleres considera El Terren
o com un territori extramurs i, per tant, està exclòs de la moratòria, quan la pressió hotelera «és més que evident» al seu barri, que, segons emfatitzen, «inclou un tram del Passeig Marítim». Per això, han explicat que l'associació iniciarà «immediatament» les accions i gestions oportunes davant l'Ajuntament per impedir que El Terreno «torni a ser discriminat».

D'aquesta manera, han assenyalat el seu suport a la iniciativa popular presentada per la Federació d'Associacions de Veïn
ats de Palma i aprovada pel Ple de l'Ajuntament el 27 de juliol que insta a la prohibició del lloguer turístic en habitatges plurifamiliars (pisos i apartaments residencials) en tot el municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.