Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 20 entitats opten a les ajudes per a desenvolupar programes socials als barris de Palma

12387

Un total de 21 entitats relacionades amb el tercer sector han presentat 37 sol·licituds per a optar a les subvencions convocades per l’Àrea de Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament de Palma amb un pressupost de 695.000 euros, 100.000 euros més que l’any passat.

Les subvencions que es convocaren enguany s’emmarcaren en dues línies diferents. Una primera línia que fa referència entre altres àmbits a la cobertura de les necessitats bàsiques, activitats per pal·liar la pobresa energètica i aspectes relacionats amb la prevenció social i amb la orientació i integració laboral. Una segona línia anava adreçada a activitats sociocomunitàries i/o socioeducatives amb col·lectius en vulnerabilitat o risc social: infants, adolescents, joves, adults i gent gran, prioritzant els barris amb una major vulnerabilitat allà on existeixi una xarxa comunitària i associativa. Amb aquesta segona línia, que és de nova creació, l’Àrea pretén potenciar el treball comunitari a les barriades de manera per tal de reforçar la xarxa associativa territorial.

El pressupost destinat a les dues convocatòries és de 695.000 €, amb aquesta quantitat s’estima que es podran cobrir el 78 % del total de programes presentats.

Cal recordar que la línia de subvencions de Benestar i Drets Socials concedeix ajudes de fins a 10.000 euros per a cada activitat i que cada entitat podia presentar com a màxim 5 projectes d'activitats, amb l'objectiu d'arribar a més entitats i a projectes de diferent envergadura. Pel que fa a la línia adreçada a les actuacions comunitàries, les bases de les subvencions estipulen fins a 60.000 euros per projecte i cada entitat podia presentar com a màxim 2 projectes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.