Setmanari d'informació local - 138 anys

Roig! i Isla Iglú participaran en la vuitena edició de ‘Girando por Salas’

12377

L’edició 2018 del circuit ‘Girando por Salas’ (GPS) comptarà amb dues bandes mallorquines: Roig! i Isla Iglú. Els dos grups han estat elegits d’entre 1.145 artistes de tot l’Estat.

La participació els durà a fer gires per diferents indrets de l’Estat espanyol. Entre les 26 bandes escollides estan representats quasi tots els estils de música i gairebé totes les comunitats autònomes.

L’elecció ha estat feta per un jurat i el públic d’entre 1.145 inscripcions de les quals 840 complien les bases del GPS. El llistat final de de totes les bandes seleccionades és: [In Mute], Apartamentos Acapulco, Atacados, Barbott, Blues & Decker, Duende Josele, Ed Is Dead, El Último Vecino, Flamingo Tours, Fredi Leis, Funkystep & The Sey Sister, Helena Goch, Holy Bouncer, Isla Iglú, Lágrimas de Sangre, Lucas Colman, Modelo de Respuesta Polar, Morgan, Núria Graham, O Sister!, Ogun Afrobeat, Paula Rojo, Piezas y Jayder, Roig!, The Limboos i Tigres Leones.

La formació manacorina Roig! ha llançat enguany el seu darrer disc, 'Souvenir', després que el 2015 guanyàs el premi Joventut del concurs Sona 9.

Per la seva banda, Isla Iglú ha presentat enguany el treball discogràfic ' Perfecta Pieza', un disc amb 10 temes de ritmes ballables en els quals barregen indie, rock, electrònica i brit-pop. 

Girando por Salas és un circuit de músiques populars concebut per a la promoció de les músiques actuals, facilitar als artistes emergents un circuit de concerts i sales més enllà de la seva pròpia comunitat autònoma i potenciar la música en directe. És patrocinat per l'Institut de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM) i coordinat per la Federació Coordinadora del Circuit de Músiques Populars.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.