Setmanari d'informació local - 138 anys

CCOO denuncia les condicions dels treballadors del Conservatori de Música de les Balears

12337

La Federació d’Educació de CCOO (FECCOO) ha denunciat públicament, dimarts 1 d’agost, que la Conselleria d’Educació i Universitat «desprotegeix als treballadors» de la Fundació pel Conservatori Superior de Música i Dansa de les Balears.

Segons informa el sindicat, el personal d’administració i serveis (PAS) de la Fundació pel Conservatori Superior de Música i Dansa de les Balears ha criticat la «falta de protecció davant la fusió amb l’Esadib i el canvi d’adscripció de l’edifici del Conservatori». CCOO assegura que el procés de fusió i el canvi de titularitat ha provocat una «lluita de poder entre les directives i les diferents direccions generals de la Conselleria».

Segons el comunicat de FECCOO, la Conselleria «no té definit un projecte de futur sobre la fusió» i, en ser estiu, la problemàtica ha «quedat estancada». La Conselleria «no ha tengut en compte el personal, que desconfia de l’opacitat en la toma de decisions sobre el futur d’aquesta fusió».

FECCOO ha recordat que l’objectiu de la fusió va ser «ajuntar els estudis superiors perquè compartissin un mateix espai», si bé, la Conselleria, enfront de l’estat «indefinit» del projecte, «mantindrà cada centre en el mateix lloc assumint, entre altres coses, el cost del lloguer de l’edifici de l’Esadib», ha remarcat.

Finalment, han afegit que el personal de manteniment de la Fundació està treballant «amb una falta de definicions de funcions i baix moltes pressions», una situació que qualifiquen «d’insostenible».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.