Setmanari d'informació local - 138 anys

Localitzada una nova barca amb 13 ocupants a Cabrera

12287

El Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE) de la Guàrdia Civil ha localitzat durant la matinada d'aquest dilluns una altra embarcació en aigües de Cabrera amb 13 ciutadans estrangers a bord que han entrat a l'Estat espanyol de forma irregular. Es tracta de la sisena barca que arriba a les Illes en el darrer mes i la segona en els darrers dos dies.

Segons han informat fonts de la Guàrdia Civil a Europa Press, el radar SIVE ha situat l'embarcació al Parc de Cabrera amb 13 persones i la barca ha estat interceptada pel Servei Marítim de la Guàrdia Civil, que està traslladant als seus integrants fins a la Ràpita.

Es preveu que se segueixi el procediment habitual i que les 13 persones que anaven a bord de la barca siguin detengudes i traslladades a la Comandància de Palma per iniciar els tràmits habituals en aquests casos abans de ser posats a disposició de la Brigada d'Estrangeria de la Policia espanyola. Així, en un termini de 72 hores seran traslladats a un Centre d'Internament d'Estrangers a la Península.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.