Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort obrirà un expedient sancionador per la presència de menors als toros

12277

Segons informa aquest dissabte l'ultimahora.es, l'Ajuntament de Palma ha sol·licitat a la policia les actes de les corridas que se celebren aquest estiu a Palma per confirmar la presència de menors.

La tinent de batle d'Ecologia i Benestar Animal, Neus Truyol, ha explicat que posteriorment el consistori palmesà procedirà a tramitar l'obertura de l'expedient sancionador. Truyol ha subratllat que també remetran aquesta denúncia a l'Oficina del Menor perquè prengui les mesures que consideri pertinents sobre aquest assumpte.

Les multes ascendeixen a 10.000 euros per espectacle en què s'hagi detectat la presència de menors. Així, Truyol ha destacat que es tracta de la sanció més elevada que poden interposar, ja que el promotor de la plaça és reincident en aquest tipus d'infracció. També ha recordat que com a mínim en els tres darrers anys hi ha hagut menors. Una de les menors que assistí a l'espectacle taurí el passat estiu va ser la filla de la infanta Elena, Victoria Federica.

Els taurins, per la seva banda, continuen fent públiques les fotografies amb els seus fills menors d'edat a la plaça amb total impunitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.