Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem debat si ha d'entrar o no en el Govern en la segona fase dels 'caucus'

12269
Imatge de la segona fase dels 'caucus' de Podem celebrada aquest dissabte. | Podem

L'entrada de Podem en el Govern ha estat una de les propostes que s'han presentat en la segona fase dels 'caucus', d'entre les quals també destaquen «més formació a la militància», «formació feminista als homes» i «aprofundir en les polítiques socials».

La formació ha exposat les propostes i ha anunciat que es publicaran al seu portal web perquè estiguin «a la disposició de totes les candidatures que les vulguin recollir cara a presentar-se a la segona Assemblea Ciutadana d'octubre», segons ha explicat aquest dissabte.

El secretari de l'organització, Alejandro López, ha declarat que la militància ha demanat «tenir ritmes més pausats», motiu pel qual es van iniciar els 'caucus' i, així, poder recollir totes les propostes presentades.

Grups militants de totes les Illes han participat en aquesta recollida i han treballat per veure «si entraben dins del marc de Vistalegre II». «La veritat és que ha estat tot un èxit, a pesar que hi ha hagut algunes que no han entrat finalment, i unes altres que presentaven dubtes», ha aclarit una dels membres de l'equip d'Organització, Andre Piñeiro.

Quant al lloguer turístic, Podem ha opinat que des del bloc polític existeixen «bastantes propostes» que recullen la forma de dur a terme el desenvolupament de «les polítiques d'àmbit turístic». «Temes com el sostre de places i l'emergència habitacional han sortit bastant», ha conclòs Maria Esperança Sans, membre de la formació.

Camargo no vol entrar en el Govern

La portaveu de Podem en el Parlament, Laura Camargo, ha defensat que «ara no és el moment de formar part del Govern» en relació al debat que ha tingut lloc en el 'caucus'.

A més, Camargo ha declarat abans de la reunió que és «molt bona notícia que en unes primàries hi hagi moltes candidatures», i ha valorat ‘positivament’ els 'caucus' organitzats per la formació política. «És molt bona idea tendir la mà i proposar reunions d'equip», ha afegit.

Finalment, la portaveu ha volgut saludar a l'equip de Som Bases i al de Amb Mae Podem, i ha volgut «emplaçar als diferents equips a reunions amb l'equip de Construint Podem per poder debatre sobre els plantejaments polítics i organitzatius dels seus documents i plantejar punts d'acord».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.