Setmanari d'informació local - 138 anys

Cinc propostes per aquest cap de setmana a Mallorca

12195

Durant aquest cap de setmana podrem gaudir en família de les arts i de la gastronomia. Aquestes són algunes de les propostes més interessants:

Festes | VILAFRANCA DE BONANY

Durant aquest cap de setmana, del 27 al 30 de juliol, es celebren les festes de Vilafranca de Bonany on tendran lloc tota mena d’activitats. Demà divendres 28 de juliol es celebrarà la tradicional sortida del Dimoni (18.00 h). El vespre tendrà lloc la revetlla amb el ‘Beatisò 2017’ que començarà a les 23.00 hores, i vendrà seguit per la ‘Festa Jove’. Els següents dos dies són plens d’esdeveniments com concerts, torneigs d’esports, revoltes... De totes les activitats destaca el ‘Beatifoc 2017’ que començarà després del ball de bot de dissabte.

També cal destacar la presentació del llibre L’illa, el far, el vent de Josep Manuel Vidal-Illanes d’avui 27 de juliol a les 21.00 hores, al pati de la rectoria de Vilafranca. Després de la presentació hi haurà una tertúlia amb Antoni Riera Vives, periodista, llicenciat en Filologia Catalana i professor de Secundària; Catalina Bover, mestra i vilafranquera; Cati Eva Canyellas 'Sollerica', glosadora, i J. M. Vidal-Illanes, l'autor.

Eres Negre 2017 | BANYALBUFAR

La fira gastromusical es celebrarà aquest dissabte 29 de juliol. Es podrà gaudir de diversos grups de música negra mentre es passeja per la ruta de tapes que es repartirà per tot el poble (3 euros tapa+vi). Alguns dels grups convidats són: Minimal TV; Zulu Zulu; Be Lanuit; Vaudou Game. A les sis de l’horabaixa s’entregarà el premi a la millor tapa. El trofeu és un obra de Pere Joan i Madò Bet Siurells. Es tracta d’un siurell pintat de negre amb les tradicionals retxes vermelles i verdes.

Castell de Bellver | PALMA

La banda municipal de Palma oferirà El Concert del Cicle d’Estiu 2017/2018 titulat ‘Pirates’. Serà demà 28 de juliol a les 21.00 hores al Castell de Bellver. L’entrada és gratuïta i els que vulguin podran assistir-hi disfressats de pirates. Sonaran temes com els de les pel·lícules de Pirates del Carib o L’illa dels caps tallats.

El dissabte 29 de juliol es presentarà al Castell de Bellver, el nou disc del grup musical Posidònia. El concert començarà a les 9.30 hores i les entrades costaran entre 12 i 15 euros. Posidònia és una proposta musical que pren com a punt de partida la música popular de les Balears, amb l’objectiu de mantenir-la viva.

Serenates d’estiu | CALA RAJADA

Demà 28 de juliol als jardins de la Fundació Bartolomé March Servera, a partir de les 22.00 hores, el grup Glass Duo mostrarà la seva música inspiradora i el seu nou instrument creat a partir de copes de vi, acompanyat de l’arpa de vidre més gran del món. Aquest espectacle ofereix noves sensacions a tots aquells amants de la música.

Arts escèniques | SANTA EUGÈNIA

La mostra d’arts escèniques de Santa Eugènia compleix 18 anys. Per celebrar-ho es representaran més d’una vintena d’espectacles. Del 27 al 29 de juliol oferiran tot tipus de representacions teatrals i danses, on tant els petits com els grans podran apropar-se a les arts escèniques. Enguany també es podrà participar en un concurs de fotografia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.