Setmanari d'informació local - 138 anys

L’ASM demana a Noguera que prepari «un ‘pla B’ per a la Platja de Palma»

12051
L’ASM demana a Noguera que «prepari un ‘pla B’». | Arxiu

La secció de Palma de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca demana al batle de Palma, Antoni Noguera, que «no confiï en cap inversió significativa de Madrid per millorar la Platja de Palma, davant l'entrevista que ha demanat a la secretària d'Estat de Turisme, i que vagi preparant el "pla B"».

L’entitat, ha recordat que l'Estat no només ha abandonat el Consorci de la Platja de Palma, que es va crear el 2004 per a la millora de la zona, sinó que reclama que se li retornin 17 milions d'euros. «Tots sabem que a Madrid són molt falaguers a l'hora d'endur-se'n els doblers però no gens a l'hora de complir els compromisos, com ho demostren els més de mil milions d'inversions estatutàries pendents de pagament, o sense anar més lluny el recent trencament per sorpresa de l'acord per ampliar el Parc de Cabrera», ha assegurat l’entitat.

«Encara que la secretària d'Estat de Turisme Matilde Asián González, de professió inspectora d'Hisenda, pugui estar predisposada a signar convenis, cosa que està per veure, l'experiència històrica ens diu que els doblers que ens poden caure del Ministerio no bastaran de cap manera per regenerar Ca'n Pastilla i S'Arenal», ha afirmat l’ASM. «S'ha demostrat a bastament que al Govern espanyol tant li és si el turisme que tenim és de gatera o de qualitat, o si la massificació posa en perill la sostenibilitat dels nostres recursos, mentre cada any es pugui embutxacar 3.500 milions d'euros via imposts que se'n van i no tornen», ha afegit.

Unió de partits

Des de l'ASM demanen al batle Noguera que es curi en salut i vagi preparant el "pla B", que en primera instància no pot ser altre que la unió dels partits de país per ser decisius al Congrés de Diputats com els canaris, que han aconseguit com qui no vol la cosa 100 milions en inversions turístiques, «i al mateix temps, i més important encara, que faci arribar a la ciutadania la necessitat inajornable de la sobirania política i econòmica».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.