Setmanari d'informació local - 138 anys

Apareixen pamflets LGTBI-fòbics el dia que se celebra 'Orgullosament Inca'

11999

Aquest divendres se celebra la segona edició d’Orgullosament Inca, una iniciativa de visibilització i de defensa dels drets LGTBI. En una entrevista al dBalears, la regidora d'Igualtat d'Inca, Maria del Carmen Oses, va explicar que no s'imaginaven l'acceptació que tendria la celebració (entre 2.000 i 3.000 persones) l'any passat.

Enguany, la festa se celebra aquest divendres, 21 de juliol, a partir de les 19 hores. L’esdeveniment s’iniciarà amb una rua pels carrers del centre del poble, que finalitzarà amb la lectura del manifest i el pregó. Després es donarà pas a les actuacions de Topacio Fresh, Kika Lorace i Vivian Caoba, entre d’altres. Durant la festa s’organitzaran diversos espectacles i tallers com per exemple: show de transformistes, gogos, photocall o pintacares per als més petits.

No obstant l'acceptació que mostra la gran assistència, hi ha gent que continua manifestant el seu rebuig al col·lectiu LGTBI i a la lluita pels seus drets. Així, han aparegut uns pamflets a Inca, aprofitant la celebració d'Orgullosament Inca, en què posa 'Mafia LGBT', 'Imposición', 'No LGBT' i 'Tolerancia??'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.